O nama

HR Prodigy razvija Human Resource software (as a service) produkte za matičnu američku kompaniju. Radimo u agilnim, distribuiranim timovima koji se nalaze na našim dvjema lokacijama u Hrvatskoj, te u SAD-u, Indiji i drugdje po Europi. U Hrvatskoj imamo ljude različitih profila - developere, DEVOPS, voditelje projekata, analitičare, administratore baza podataka. Redovito radimo sa studentima, koji kod nas imaju priliku steći iskustvo rada u međunarodnom okruženju.

Uredska kultura

Atmosfera u našim uredima je ležerna, ali usmjerena na produktivnost. Njegujemo kulturu otvorenog feedback-a - od komentara na "pull request-ima" do redovitih retrospektiva nakon sprintova. Isto vrijedi i za članove timova koji su na lokacijama van Hrvatske.

Redovito se družimo - u uredu uz kavu i doručak, kao i izvan ureda. Za relaksaciju nakon dužeg sjedenja za tipkovnicom imamo na raspolaganju stolni nogomet u Zagrebu i stol za bilijar u Splitu. Tu je i Play Station za one koji radije ostaju sjediti.

Veće release-ove obično proslavimo odlaskom na timski ručak. Barem jednom godišnje organiziramo veći zajednički team building za oba ureda. Družimo se i s našim kolegama izvan Hrvatske - redovito posjećujemo urede u Los Angelesu, a isto tako i kolege iz Los Angelesa posjećuju urede u Hrvatskoj. U pravilu nastojimo da svatko od djelatnika provede 2-3 tjedna u Los Angelesu svake 2 godine. Odlasci u LA su u grupama od 5-6 i redovito podrazumijevaju vikend izlete do Las Vegasa ili San Francisca!