Posao u HR Prodigyu

Naši developeri rade izravno s produktnim timom, te timom za rad s korisnicima, kako bi što bolje razumjeli korisničke i produktne izazove.

Vrlo ozbiljno shvaćamo pisanje koda koji se lako testira i održava - naši produkti imaju dugi životni vijek, te stoga kompromisi kada je u pitanju arhitektura i review koda ne dolaze u obzir.

Produkti iz našeg portfolia uglavnom koriste tehnološki stack baziran na C#, ASP.NET, SQL Server, JavaScript / TypeScript, Angular i Flutter. Tražimo kandidate koji uvijek streme najboljim rješenjima i koji se ne boje okušati u novim izazovima.

Developing code
Developing code

Benefiti

Mnogo je dobrih razloga za pridružiti se našem timu, ali evo nekih od njih: - Ugodna radna okolina koja potiče napredovanje i rast - Mogućnost napredovanja kroz dobro definirane opise poslova (career paths) - Mogućnost redovitog posjeta matičnom uredu u Los Angelesu uz dnevnice i osigurane sve troškove smještaja i prijevoza - Besplatan ručak u uredu svaki dan - Privatno zdravstveno osiguranje - 25 dana godišnjeg odmora - Uredski, hibridni i remote način rada - Svježe voće u uredu - Mogućnost doručka u uredu - Razne grickalice - one zdrave i one malo manje zdrave - Aparat za espresso kavu u uredu - Stolni nogomet (ZG), bilijar (ST), PS4 - Parking za aute i bicikle (ZG) - Mogućnost rada iz Splita ili Zagreba po želji - Timska druženja - MultiSport kartica

Otvorene pozicije